Er du klar for å ta ditt neste steg i karrieren?

Vi vil gjerne snakke med deg enten du er aktivt jobbsøkende, kun i en orienteringsfase, eller om du trenger bistand til å skrive en profesjonell CV/søknad.

Vi skaper nye muligheter

Vår styrke ligger i å bygge langsiktige nettverk, og vi er kjent for å følge våre kandidater over mange år. Rekrutteringsrådgiverne våre er erfarne, engasjerte og kan bemanning som fag. Vår oppgave er å vurdere din kompetanse, erfaring og personlighet opp mot aktuelle stillinger, og legge forholdene til rette for at du skal trives i et nytt arbeidsmiljø hvor du kan bygge din videre karriere. Det som motiverer oss i Add Persona, er å kunne bidra til at du som kandidat får en jobb du trives med og hvor du kan utvikle deg.

Kontakt en av våre rådgivere for å se 
nærmere på ditt neste steg i karrieren

Kontakt oss her


Vi legger ut nye stillinger fortløpende

Se våre ledige stillinger her

Hva noen kandidater sier om oss

«Add Persona er en engasjert og svært kompetent arbeidsgiver som er genuint opptatt av at jeg skal lykkes i jobben. Samarbeidet med Add Persona har gitt meg nye og spennende karrieremuligheter, noe jeg er svært takknemlig for.»
Mari Viggen, Commodity Manager
Siemens AS
«Jeg er meget fornøyd med prosessen Add Persona har kjørt i forbindelse med min ansettelse. Det er høy profesjonalitet hele veien, i en uformell setting!»
Kenneth Strand, Prøveingeniør
Hymatek Controls AS
«Add Persona helped me get my first job in Norway. Not only did they match me with a great employer that fit my personality and skill set, they also made the process go very smoothly. I recommend everyone looking for a new opportunity to leave their CV in the capable hands of Add Persona»
Guilherme Vescovi, Full Stack Developer
Tunable AS
Add Persona AS

Karl Johans gate 8, 
0154 Oslo

+47 415 77 755

Org.nr: 885 807 542