Vi skaper nye muligheter

Vi i Add Persona er opptatt av å finne den rette kandidat til den rette jobben. Vår styrke ligger i å bygge langsiktige nettverk. Vi er kjent for å følge våre kandidater over mange år. Våre rådgivere er erfarne, engasjerte og kan bemanning/rekruttering som fag.  

Er du klar for å ta ditt neste steg i karrieren?

Vår oppgave er å vurdere din kompetanse, erfaring og personlighet opp mot aktuelle stillinger. For så å legge forholdene til rette for at du skal trives i et nytt arbeidsmiljø hvor du kan bygge karrieren din videre. 

Det som motiverer oss i Add Persona, er å kunne bidra til at du som kandidat får en jobb du trives med og hvor du kan utvikle deg. Vi vil gjerne snakke med deg enten du er aktivt jobbsøkende, kun i en orienteringsfase, eller om du trenger bistand til å skrive en profesjonell CV/søknad.
Ta en titt på vår personalhåndbok!

Har du spørsmål til en av våre stillinger, eller 
ønsker du hjelp med CV/søknad?

Kontakt oss her

Vi legger stadig vekk ut nye stillinger innen et 
bredt spekter av yrker. 

Se våre ledige stillinger her

Hva noen kandidater sier om oss

«Add Persona er en engasjert og svært kompetent arbeidsgiver som er genuint opptatt av at jeg skal lykkes i jobben. Samarbeidet med Add Persona har gitt meg nye og spennende karrieremuligheter, noe jeg er svært takknemlig for.»
Mari Viggen, Commodity Manager
Siemens AS
«Jeg er meget fornøyd med prosessen Add Persona har kjørt i forbindelse med min ansettelse. Det er høy profesjonalitet hele veien, i en uformell setting!»
Kenneth Strand, Prøveingeniør
Hymatek Controls AS
«Add Persona helped me get my first job in Norway. Not only did they match me with a great employer that fit my personality and skill set, they also made the process go very smoothly. I recommend everyone looking for a new opportunity to leave their CV in the capable hands of Add Persona»
Guilherme Vescovi, Full Stack Developer
Tunable AS
Add Persona AS

Tordenskioldsgate 7, 0160 Oslo

+47 415 77 755

Org.nr: 885 807 542