Om Add Persona

Add Persona ble startet i 2003, og har etter hvert vokst til en betydelig aktør innen vårt segment. Vi er i dag tre aktive rekrutteringsrådgivere som tilbyr rådgivning og tilpasset rekruttering og bemanningstjenester for kunder og for kandidater søker nye utfordringer, faglig eller sosialt i ny jobb hos en ny arbeidsgiver. Våre nisjeområdene økonomi/finans, administrasjon og teknikk/industri.

Vår kompetanse
Våre rekrutteringsrådgivere har lang og variert erfaring fra bransjen. Vi er engasjerte, oppdaterte og kan bemanning som fag. Gjennom personlig engasjement og kvalitetssikret arbeidsmetodikk finner vi de best egnede kandidatprofiler.

Personlig fokus
Vi i Add Persona er opptatt av hele mennesket. Vi tar hensyn til det eksisterende arbeidsmiljøet og tar oss tid til å bli kjent med våre kandidaters personlige evner og interesser. Våre rekrutteringsrådgivere jobber for at både kandidater og kunder skal føle seg informert og ivaretatt under hele prosessen.

Med til sammen over 20 år i bransjen mener vi – og tror vi – at ekte engasjement gjør oss til en solid og trygg samarbeidspartner.

Add Persona AS, Øvre Slottsgate 7, NO-0157 OSLO