For kandidater

  Velkommen som kandidat hos Add Persona! 

  Om Add Persona
  Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå med fokus på kvalitet, personlig oppfølging og tilgjengelighet. Våre rekrutteringsrådgivere er erfarne, engasjerte og kan bemanning som fag.

  Vår oppgave er å vurdere din kompetanse, erfaring og personlighet opp mot aktuelle stillinger og legge forholdene til rette for at du skal trives i nytt arbeidsmiljø.

  Våre kjerneområder
  Add Persona er et nisjebyrå med hovedfokus på rekruttering og bemanning innen

  • økonomi/finans
  • administrasjon
  • teknikk/industri

  Våre rekrutteringsrådgivere har inngående kjennskap til sine bransjeområder – fra kravspesifikasjoner til arbeidskultur. Dette gir oss et fortrinn i prosessen med å indentifisere riktig kandidatprofil til de aktuelle stillingene.

  Geografisk dekning
  Vi rekrutterer primært til stillinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi tar også enkelte internasjonale oppdrag, og har blant annet formidlet kandidater til USA og Singapore.

  Hvordan søke oppdrag gjennom Add Persona
  Ledige stillinger/oppdrag annonseres på addpersona.no, finn.no og i relevant presse. Du finner oversikt over ledige stillinger
  her.
  Vi tar også imot generelle søknader fra kandidater med kompetanse innenfor våre kjerneområder.

  Rekrutteringsprosessen
  Aktuelle kandidater inviteres til grunnleggende intervju/samtale hos Add Persona. Søkerne vurderes på bakgrunn av den aktuelle stillingens kravspesifikasjoner, egne ønsker og kriterier og personlig egnethet/interesser. Etter referansesjekk og innhenting av vitnemål og attester blir de mest relevante kandidatene presentert for den aktuelle bedriften.

  Etter dialog mellom Add Persona og kunde identifiseres kandidater til 1. gangs intervju hos bedriften. Etter nærmere evaluering og anvisning fra kunde identifiseres 2-3 finalekandidater som inviteres til 2. gangs intervju.

  Personlig oppfølging, koordinering og relevant informasjon håndteres av ansvarlig rekrutteringsrådgiver, og det er vårt mål at du skal føle deg oppdatert og ivaretatt under prosessen.

  Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om Add Persona eller utlyste stillinger.

  Add Persona AS, Karl Johans gate 8, NO-0154 OSLO