Referanser

En av våre suksessfaktorer; ”Vi er sultne, men ikke grådige”

 

Med dette mener vi at vi ikke påtar oss flere oppdrag enn vi klarer å håndtere på en profesjonell
og kvalitetssikker måte. Vi tar oss alltid tid til å arbeide ut fra nøye behovskartlegging fra alle involverte parter for å finne fram til det optimale samspill og kobling mellom kunde og kandidat.

Vi er ærlige og gir de nødvendige opplysninger til alle involverte slik at alle vet hva de forholder seg til. Vi leverer raskt, samtidig som vi bruker nødvendig tid for å finne de beste løsninger
.

Freddy Male Strømsvåg, CFO, Snøhetta AS

"Snøhetta har siden mars 2006 samarbeidet med Add Persona om rekruttering av personell innen avdeling for økonomi og administrasjon..." "...bl.a økonomisjef for virksomheten i USA...vi opplever Add Persona som profesjonelle, strukturerte og fleksible med stort kontaktnett og vi er veldig godt fornøyd med resultatene":


Richard Jaros - Senior Vice President, Engineering and Project Procurement - Siemens O&G Offshore

"...Add Persona er effektive og leverer kvalitet gjennom sitt arbeid med å skaffe kompetente kandidater etter våre ønsker. Dette gjør vårt arbeid med innleie og ansettelser til en enkel prosess, da vi kan stole på at vi får personer med de kvaliteter og kompetanse vi behøver".


Noen av våre kunder:

Siemens Energy AS
Voith Hydro AS
Rainpower ASA

Hymatek AS

Aberdeen
Rezidor SAS
Presens AS

Svensk Film Norge

Dangaard

KLP Eiendom

KLP Forsikring 
Flextronics
Eksportfinans
SAP
Oslo Kommune

Snøhetta


Torbjørn Os, Business Manager i Siemens AS - Oil & Gas Division:

"......Add Persona har ved gjentatte anledninger bevist at de er i stand til å levere kandidater som er 'spot on' med hensyn til faglig kompentanse og personlige egenskaper. Dette er betryggende, og skaper en effektiv og ryddig prosess i forbindelse med både innleie og ansettelser."


Stine Bjerkestrand, Seksjonssjef i Den Norske Legeforening, Oslo:

"Add Persona har levert personal til publiserings- og administrativt arbeid (bl.a Art Director). Vi opplever dem som profesjonelle, samarbeidsvillige og fleksible, og er godt fornøyd med resultatene".

 

 

Add Persona AS, Karl Johans gate 8, NO-0154 OSLO